Prague Strikes Back / Events / Vacuum Art Bar

Prague Strikes Back

Music has the power to transport us to another time and place. P.S.B. loves to harness that power with a broad audience of fellow music lovers and passionate musicians alike. Ever since a young age, MC JOOKY has found great joy and satisfaction in making music and sharing it with fans and people all over the world. Take a look around the site to get to know Prague Strikes Back and all that they ha... read more

  • Sat
    May 27
    7:00pm

    Vacuum Art Bar

    Czech Republic, Prague, Náměstí 14. října 1381/4, 10100
    Serious Vacuous

    [Ghetto-funk, LIve instrument Show, Rap, WesternHouse FunkyTech, Filthy music ]

    MC JOOKY - Prague Strikes Back Records 2017




    RUDEGUST :
    Hudebník a performer z Prahy, člen kapely USB-Universal Swing Brothers. Zakládá si na zasazení obecně známých melodií do nevšedních kombinací. Hlavní filosofií jeho přístupu k tvorbě atmosféry je pozvolný začátek, který příjemně navodí náladu a postupně vtáhne diváka do divokých rytmů. Ke gramofonům se dostal po dlouholeté hře na saxofon a klarinet a své zkušenosti propojuje s tvárnou formou hudby vznikající v závislosti spolupráce DJs a muzikantů.


    DAVE TRUMPETEER

    Je nepřehlédnutelná postava mezi českými MCs, která z řady vystupuje svou obrovskou muzikálností, citem pro rytmus a typickým projevem na pódiu. Není u nás, ba dokonce i ve světě, příliš mnoho MCs, kteří vědí, kdy mlčet a kdy naopak správně zasáhnout do dění na party. On je jedním z těch, který to dělá velmi dobře a své publikum si tak umí během pár minut dokonale podmanit. Když k jeho charakteristickému vokálu přidáme ještě jeho neustále zdokonalující se živou hru na trumpetu, není pak pochyb, že před vámi stojí jeden z nejoriginálnějších MCs, kterého může současná scéna nabídnout. První zkušenosti začal sbírat už v roce 2006. To jako člen Tuzzex sound systemu, který v roce 2007 opustil a až od roku 2010 se ustájil ve společnosti Basetix Unity. Od roku 2012 příležitostně vystupuje se známou českou kapelou Le Pneumatiq a velké úspěchy sbírá se svým novým electroswingovým projektem Universal Swing Brothers.

    DJ Swing Garden

    Merry fellow, originally from Prague, Czech Republic, performing mostly at club dancehalls, festivals and private banquetes. DJ Swing Garden brings you electronic beats mixed with classic swing, jazz and rock'n'roll.

    His energetic mixes will keep you dancing all night long with the combined feeling of 21st century and good old 30s' music.

    Member of Electro Swing Bohemia
    www.facebook.com/electroswingbohemia


    BARYTON

    Barbora Šifrová sa narodila 20.5.1996 v Poprade. Žila vo Vernári, kde na ňu silno pôsobila autetická kultúra Folkóru, ktorý roky rozvíjal jej spevácky talent. Svoju kariéru začala v roku 2013 na Underground scene v Crew Sila Prejavu, ako MC. Po čase sa vyskitovala na freestyle-batle po Slovensku, kde naviazala kontakty a nahrala svoj prvý treck v Dobroslav Studio. Potom jej ulahodil Bassking, vďaka ktorému sa jej rozsach tvorby zvečil a obohatil o veľa nových žánrov ako napriklad Reggae ,SKA ,Punk, Folk a Jazz. V roku 2015 sa prisťahovala do Prahy a skamaratila sa s kapelou USB - Universal Swing Brothers s ktorými niekedy vystupuje ako ich rezervná spevačka.Počas pobytu v Prahe naberala skusenosti v Drum and Bass ,Tech-House ,Dub a dalšiou elektronickou muzikou, pričom bola stále verná komunite Undergroundu. Zhrn tychto udolostí vykvetol v to že Baryton dnes pracuje na viacerych projektoch a momentalne nahrava mixtape .
    18+
    img
:blush: :scream: :smirk: :smiley: :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_winking_eye: :rage: :disappointed: :sob: :kissing_heart: :wink: :pensive: :confounded: :flushed: :relaxed: :mask: :heart: :broken_heart: :expressionless: :sweat: :weary: :triumph: :cry: :sleepy:

#title

#text

#title

#text


Please wait. Verifying...